Vistas gaļas sacepums ar dārzeņiem un sieru

Vistas gaļas sacepums ar dārzeņiem un sieru Foto: vk.com

Sastāvdaļas

● 4 vistas filejas
● 2-3 baklažāni
● 3-4 tomāti
● 150 g siera
● 1 ķiploka daiviņa
● dilles
● augu eļļa cepšanai
● sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

    1. Baklažānus nomazgā, sagriež garenās sloksnītēs, liek bļodā, uzber sāli un atstāj uz 20-30 minūtēm.
    2. Nolej no baklažāniem izveidojušos sulu.
    3. Vistas fileju nomazgā, katru gabalu sagriež 4 daļās.
    4. Gaļu liek maisiņā un izdauza ar gaļas āmuriņu, mazliet uzber sāli un piparus.
    5. Tomātus nomazgā un sagriež gredzenos.
    6. Ķiploka daiviņu sakapā.
    7. Dilles sakapā.
    8. Sieru sarīvē.
    9. Pannā sakarsē nedaudz augu eļļas, cep baklažānus, 2-3 minūtes no katras puses, nosusina uz papīra dvieļa.
    10. Ietauko veidni, liek baklažānus,virsū liek vistas gaļu, tad atkal baklažānus un vēlreiz vistas gaļu. 
    11. Virsū gaļai liek tomātus, uzber mazliet sāli, piparus, sakapātu ķiploka daiviņu, dilles, uzkaisa rīvētu sieru.
    12. Cep 180 °C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.
    13. Gatavu sacepumu atdzesē 10 minūtes un pasniedz.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes