Sastāvdaļas
- 4 vistas filejas
- 2-3 baklažāni
- 3-4 tomāti
- 150 g siera
- 1 ķiploka daiviņa
- dilles
- augu eļļa cepšanai
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Baklažānus nomazgā, sagriež garenās sloksnītēs, liek bļodā, uzber sāli un atstāj uz 20-30 minūtēm.
- Nolej no baklažāniem izveidojušos sulu.
- Vistas fileju nomazgā, katru gabalu sagriež 4 daļās.
- Gaļu liek maisiņā un izdauza ar gaļas āmuriņu, mazliet uzber sāli un piparus.
- Tomātus nomazgā un sagriež gredzenos.
- Ķiploka daiviņu sakapā.
- Dilles sakapā.
- Sieru sarīvē.
- Pannā sakarsē nedaudz augu eļļas, cep baklažānus, 2-3 minūtes no katras puses, nosusina uz papīra dvieļa.
- Ietauko veidni, liek baklažānus,virsū liek vistas gaļu, tad atkal baklažānus un vēlreiz vistas gaļu.
- Virsū gaļai liek tomātus, uzber mazliet sāli, piparus, sakapātu ķiploka daiviņu, dilles, uzkaisa rīvētu sieru.
- Cep 180 °C temperatūrā sakarsētā krāsnī, 20-25 minūtes.
- Gatavu sacepumu atdzesē 10 minūtes un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!