Sastāvdaļas
- 1 vistas krūtiņa
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 1/2 glāzes vārīta ūdens
- 3 ēdamkarotes trekna saldā krējuma
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 ēdamkarote miltu
- saišķītis zaļumu
- kurkuma, malta paprika, malti melnie pipari, sāls - pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Burkānu sarīvē.
- Sīpolu sagriež biezos pusgredzenos.
- Sakarsētā augu eļļā, pannā cep vistas gaļu, aptuveni 5 minūtes.
- Pievieno sīpolus, burkānus, sāli, garšvielas, turpina cept 5 minūtes.
- Pielej ūdeni, samaisa - sautē uz lēnas uguns 20 minūtes.
- Miltus izsijā, pievieno mērcei, samaisa, sautē 3 minūtes.
- Pievieno saldo krējumu, uzvāra, noņem no uguns.
- Pievieno sakapātus zaļumus, uzliek pannai vāku, atstāj nostāvēties 20 minūtes.
- Mērci pasniedz karstu, var pasniegt arī kā atsevišķu ēdienu.
- Pasniedz ar piedevām pēc Jūsu izvēles.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!