Sastāvdaļas
- 1 vista
- 1 sīpols
- 2 olas
- 1 glāze rīvēta siera
- 1/2 glāzes piena
- 1 tējkarote kartupeļu cietes
- rīvmaize
- sviests
- pipari
- sāls
Pagatavošana
- Vistu sadala gabalos, liek dziļā pannā, uzber sāli, pielej mazliet ūdens, sautē uz mazas uguns.
- Noņem no uguns tad, kad ūdens ir iztvaikojis un gaļa kļuvusi mīksta.
- Olas samaisa ar pienu, kartupeļu cieti, rīvētu sieru, sāli, pipariem - kārtīgi sakuļ.
- Tad vistas gaļas gabalus mērcē siera masā, apviļā rīvmaizē, cep sviestā.
- Vistas gaļa ir gatava, kad ir izveidojusies zeltaina garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!