Sastāvdaļas
- 800 g vistas gaļas
- 3-4 nelieli kartupeļi
- 1 burkāns
- 1 dzeltenā paprika
- 3 ķiploka daiviņas
- 1 sarkanais sīpols
- 400 g tomātu mērces
- 200 g konservētu ananāsu
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 3 lauru lapas
- kaudzīte zaļo zirnīšu
- sāls, pipari pēc garšas
- 6 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež un cep augu eļļā 1 minūti, pievieno sarīvētu burkānu un turpina cept 2 minūtes.
- Pievieno sagrieztu papriku un cep 1 minūti, tad dārzeņus liek caurdurī un notecina eļļu.
- Cep eļļā sagrieztu sīpolu, sakapātus ķiplokus, 1-2 minūtes, pievieno sagrieztu vistas gaļu, turpina cept, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Pievieno tomātu mērci, konservēto ananāsu šķidrumu, sojas mērci, lauru lapas.
- Visu uzvāra, uzliek pannai vāku, maisot sutina 20 minūtes.
- Pievieno kartupeļus, papriku, burkānus, ananāsus, turpina sautēt 5-6 minūtes, vai arī, tik ilgi, kamēr kartupeļi ir mīksti.
- Pievieno zaļos zirnīšus, pieber sāli, piparus, sautē, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!