Vistas gaļa ar konservētiem ananāsiem

Vistas gaļa ar konservētiem ananāsiem Foto: Vistas gaļa ar konservētiem ananāsiem

Sastāvdaļas

  • 800 g vistas gaļas
  • 3-4 nelieli kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 dzeltenā paprika
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 400 g tomātu mērces
  • 200 g konservētu ananāsu
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 3 lauru lapas
  • kaudzīte zaļo zirnīšu
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 6 ēdamkarotes augu eļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, sagriež un cep augu eļļā 1 minūti, pievieno sarīvētu burkānu un turpina cept 2 minūtes.
  2. Pievieno sagrieztu papriku un cep 1 minūti, tad dārzeņus liek caurdurī un notecina eļļu.
  3. Cep eļļā sagrieztu sīpolu, sakapātus ķiplokus, 1-2 minūtes, pievieno sagrieztu vistas gaļu, turpina cept, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  4. Pievieno tomātu mērci, konservēto ananāsu šķidrumu, sojas mērci, lauru lapas.
  5. Visu uzvāra, uzliek pannai vāku, maisot sutina 20 minūtes.
  6. Pievieno kartupeļus, papriku, burkānus, ananāsus, turpina sautēt 5-6 minūtes, vai arī, tik ilgi, kamēr kartupeļi ir mīksti.
  7. Pievieno zaļos zirnīšus, pieber sāli, piparus, sautē, kamēr gatavs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes