Sastāvdaļas
- 2-3 vārītas vistas filejas
- 3 cieti vārītas olas
- 2 svaigi gurķi
- 1 neliels sīpols
- 1 bundža konservētu šampinjonu
- 100 g siera
- majonēze
Pagatavošana
- Vistas fileju, gurķus, sīpolu sagriež gabaliņos.
- Šampinjoniem nolej šķidrumu, ja nepieciešams, tos sagriež sīkākos gabaliņos.
- Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
- Olām izņem dzeltenumus, baltumus sagriež salmiņos.
- Salātus liek kārtās - olu baltumi, vistas filejas gabaliņi, sīpols, gurķi, šampinjoni, siers.
- Starp kārtām nedaudz uzziež majonēzi.
- Salātu virskārtu noklāj ar majonēzi, pārkaisa ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!