Sastāvdaļas
- 200 g vistas filejas
- 200 g šķiņķa
- 3 pusītes dažādu krāsu papriku
- 200 g konservētu gaileņu (var aizstāt ar celmenēm vai šampinjoniem)
- 200 g konservētu ananāsu
- 30 g valriekstu
- 30 g rozīņu
- majonēze
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra, atdzesē un sagriež sloksnītēs.
- Šķiņķi un papriku sagriež sloksnītēs.
- Rozīnes aplej ar verdošu ūdeni, patur 5 minūtes, ūdeni notecina.
- Sēnēm nolej šķidrumu, lielās sēnes sagriež sloksnītēs - mazās atstāj veselas.
- Ananāsus sagriež nelielos gabaliņos.
- Valriekstus nedaudz apgrauzdē un sīki sadrupina.
- Visas salātu sastāvdaļas sajauc un samaisa ar majonēzi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!