Vistas fileja „Le Cordon Bleu”

Vistas fileja „Le Cordon Bleu” Foto: Vistas fileja „Le Cordon Bleu”

Sastāvdaļas

  • 4 vistas krūtiņu filejas
  • 4 plānas šķiņķa šķēlītes
  • 4 plānas siera šķēlītes
  • 2 pētersīļu kātiņi
  • sāls, pipari (pēc garšas)
  • 100 - 120 g krekeru vai rīvmaizes
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana

  1. Vistas fileju izklapē ar gaļas āmuru, tā, lai gaļas biezums būtu vienmērīgs.
  2. Gaļai uzber sāli un piparus.
  3. Katram vistas filejas gabalam liek virsū šķiņķi, sieru un pētersīļus.
  4. Olas sakuļ ar sāli.
  5. Fileju sarullē ruletē un apviļā miltos, tad olas un sāls maisījumā.
  6. Tad filejas ruleti apviļā sasmalcinātos krekeros vai rīvmaizē.
  7. Uzkarsē krāsni līdz 200 grādu temperatūrai.
  8. Vistas filejas ruletes liek ieeļļotā veidnē un cep 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes