Sastāvdaļas
- 4 vistas krūtiņu filejas
- 4 plānas šķiņķa šķēlītes
- 4 plānas siera šķēlītes
- 2 pētersīļu kātiņi
- sāls, pipari (pēc garšas)
- 100 - 120 g krekeru vai rīvmaizes
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
Pagatavošana
- Vistas fileju izklapē ar gaļas āmuru, tā, lai gaļas biezums būtu vienmērīgs.
- Gaļai uzber sāli un piparus.
- Katram vistas filejas gabalam liek virsū šķiņķi, sieru un pētersīļus.
- Olas sakuļ ar sāli.
- Fileju sarullē ruletē un apviļā miltos, tad olas un sāls maisījumā.
- Tad filejas ruleti apviļā sasmalcinātos krekeros vai rīvmaizē.
- Uzkarsē krāsni līdz 200 grādu temperatūrai.
- Vistas filejas ruletes liek ieeļļotā veidnē un cep 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!