Vista franču gaumē

Vista franču gaumē Foto: kotosup.ru

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas stibiņu vai krūtiņu
  • 1 tējkarote sāls
  • 1/4 tējkarotes melno piparu
  • 1-2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas
  • 200 g salda krējuma
  • 2 ēdamkarotes sinepju
  • 1 ēdamkarote kartupeļu miltu
  • rīvētas miziņas no 1/2 citrona
  • 100 g rīvēta cietā siera

Pagatavošana

  1. Vistas gabalus kārto ieziestā cepama trauka.
  2. Pārkaisa ar sāli un pipariem, aprasina ar citrona sulu.
  3. Gatavo mērci no saldā krējuma, sinepēm, kartupeļu miltiem, rīvētam citrona miziņām un rīvēta siera.
  4. Mērci pārlej vistai.
  5. Cep cepeškrāsnī ~ 200°C temperatūrā 35-40 minūtes.
  6. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes