Sastāvdaļas
- 1 kg vistas stibiņu vai krūtiņu
- 1 tējkarote sāls
- 1/4 tējkarotes melno piparu
- 1-2 ēdamkarotes svaigas citrona sulas
- 200 g salda krējuma
- 2 ēdamkarotes sinepju
- 1 ēdamkarote kartupeļu miltu
- rīvētas miziņas no 1/2 citrona
- 100 g rīvēta cietā siera
Pagatavošana
- Vistas gabalus kārto ieziestā cepama trauka.
- Pārkaisa ar sāli un pipariem, aprasina ar citrona sulu.
- Gatavo mērci no saldā krējuma, sinepēm, kartupeļu miltiem, rīvētam citrona miziņām un rīvēta siera.
- Mērci pārlej vistai.
- Cep cepeškrāsnī ~ 200°C temperatūrā 35-40 minūtes.
- Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!