Vīnā sautēta liellopu gaļa

Vīnā sautēta liellopu gaļa Foto: Vīnā sautēta liellopu gaļa

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu gaļas
  • 30 ml augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 4 g kukurūzas miltu
  • 200 ml sarkanā galda vīna
  • 1/4 tējkarotes jūras sāls
  • 1/4 tējkarotes kaltēta bazilika
  • 1/4 tējkarotes oregano

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež pagarās strēmelēs un liek uz karstas pannas. Apcep no visām pusēm.
  2. Pārliek gaļu citā traukā, bet pannā apcep ceturtdaļgredzenos sagrieztu sīpolu kopā ar kukurūzas miltiem.
  3. Pievieno vīnu un noved līdz vārīšanās temperatūrai.
  4. No cita traukā atpakaļ pannā pievieno gaļu.
  5. Pielej vārošu ūdeni vai buljonu tik daudz, lai tas nosegtu gandrīz visu gaļu, pievieno sāli,
  6. garšvielas un sautē zem vāka uz mazas uguns apmēram 1 stundu.
  7. Gatava gaļa būs mīksta un aromātiska.
  8. Pasniedz ar dārzeņiem vai citām vieglām piedevām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes