Uzreiz ēdami konservēti gurķi

Uzreiz ēdami konservēti gurķi Foto: Uzreiz ēdami konservēti gurķi

Sastāvdaļas

 ● 4 kg svaigu gurķu
 ● 1 glāze cukura
 ● 1 glāze etiķa 
 ● 1 glāze augu eļļas
 ● 2 ēdamkarotes sāls
 ● 2 ēdamkarotes rīvēta ķiploka
 ● 1-2 g maltu melno piparu
 ● saišķītis diļļu

Pagatavošana

  1. Gurķus nomazgā un katru sagriež 4 daļās, pievieno sāli, cukuru, piparus, samaisa, pielej augu eļļu un etiķi.
  2. Pievieno rīvētu ķiploku, sakapātas dilles, samaisa un atstāj uz 3-4 stundām.
  3. Traukam uzliek vāku, liek ledusskapī, patur, tad var ēst.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes