Uzkoda no zivju konserviem

Uzkoda no zivju konserviem Foto: Uzkoda no zivju konserviem

Sastāvdaļas

  • 1 bundža zivju konservu (skumbrijas, sardīnes, tuncis, lasis)
  • 1 mazs burkāns 
  • 1 skābs ābols 
  • 1-2 ēdamkarotes sakapāta sīpola
  • zaļumi pēc garšas 
  • sāls, pipari pēc garšas 
  • majonēze vai skābais krējums pēc izvēles
  • 3 tomāti

Pagatavošana

  1. Burkānu sarīvē uz smalkās vai vidēja lieluma rīves.
  2. Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. 
  3. Zivju konserviem izņem asakas, samīca ar dakšiņu.
  4. Bļodā liek zivju konservus, ābolu, burkānu, sīpolus, sakapātus zaļumus, sāli, piparus, pārlej ar skābo krējumu vai majonēzi, samaisa. 
  5. Tomātus sagriež ne pārāk plānos gredzenos.
  6. Katram tomātu gredzenam virsū liek zivju masu, rotā ar zaļumiem.
  7. Uzkodas pasniedz atdzesētas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes