Sastāvdaļas
- 1 bundža zivju konservu (skumbrijas, sardīnes, tuncis, lasis)
- 1 mazs burkāns
- 1 skābs ābols
- 1-2 ēdamkarotes sakapāta sīpola
- zaļumi pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
- majonēze vai skābais krējums pēc izvēles
- 3 tomāti
Pagatavošana
- Burkānu sarīvē uz smalkās vai vidēja lieluma rīves.
- Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.
- Zivju konserviem izņem asakas, samīca ar dakšiņu.
- Bļodā liek zivju konservus, ābolu, burkānu, sīpolus, sakapātus zaļumus, sāli, piparus, pārlej ar skābo krējumu vai majonēzi, samaisa.
- Tomātus sagriež ne pārāk plānos gredzenos.
- Katram tomātu gredzenam virsū liek zivju masu, rotā ar zaļumiem.
- Uzkodas pasniedz atdzesētas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!