Sastāvdaļas
- 300 g ceptas truša gaļas
- 200 g konservētu kabaču
- 1/2 glāzes konservētu zaļo zirnīšu
- 100 g marinētu kāļu
- 4 cieti vārītas olas
- tomāti
Mērcei:
- 1/2 glāzes krējuma
- 1/2 glāzes majonēzes
- 50 g sasmalcinātu diļļu un pētersīļu zaļumu
- sāls
- cukurs
Pagatavošana
- Truša gaļu, kabačus un kāļus sagriež gabaliņos.
- Olas sagriež ceturkšņos.
- Sagatavotajā mērcē iecilā gaļu, kabačus, kāļus un zaļos zirnīšus.
- Stikla traukā vispirms liek olu ceturkšņus, uz tiem liek salātus, rotā ar olu ceturkšņiem un zaļumiem.
- Stikla traukā vispirms liek olas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!