Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1/2 bundžas iebiezinātā piena
- 1 glāze cukura
- paciņa cepamā pulvera
- 2 olas
- 4-5 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 glāze skābā krējuma
- 1,5 glāzes miltu
Krēmam:
- 500 ml trekna saldā krējuma
- pūdercukurs pēc garšas
- 3-5 banāni
Pagatavošana
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, cukuru, kakao pulveri.
- Miltu maisījumam pievieno iebiezināto pienu, olas, skābo krējumu, sakuļ mīklu.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, cep 180°C temperatūrā, kamēr biskvīts gatavs.
- Gatavu biskvītu atdzesē, nogriež virskārtu.
- Biskvīta pārpalikumus sasmalcina.
- Banānus sagriež gareniski uz pusēm un blīvi kārto uz biskvīta.
- Saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru.
- Krēmu liek uz banāniem tā, lai izveidotos liela cepure.
- Krēmu pārkaisa ar biskvīta drupačām.
- Torti, pirms pasniegšanas, patur ledusskapī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!