Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 1/2 glāzes cukura
- 1 ola
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1/2 glāzes miltu
- 1/2 glāzes izmērcētu rozīņu
- 1/2 glāzes magoņu sēkliņu
- 1/2 glāzes drupinātu riekstu
Krēmam:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 300 g sviesta
Pagatavošana
- No mīklas sastāvdaļām pagatavo mīklu.
- Mīkla sanāks šķidra.
- Cep biskvītus ietaukotā veidnē, sakarsētā krāsnī.
- Kamēr biskvīti atdziest, gatavo krēmu - sakuļ iebiezināto pienu ar sviestu.
- Krēmu klāj starp biskvītiem.
- Tortes virsmu arī klāj ar krēmu, kam pievienota 1 tējkarote kakao pulvera.
- Torti pārkaisa ar drupinātiem riekstiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!