Torte ar biezpiena vārīto krēmu

Torte ar biezpiena vārīto krēmu Foto: Torte ar biezpiena vārīto krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:
 ● 100 g sviesta
 ● 2 ēdamkarotes skābā krējuma
 ● 2/3 glāzes cukura
 ● 1 ola
 ● 1 ēdamkarote medus
 ● 1/2 tējkarotes sodas
 ● 200 g miltu

Krēmam:
 ● 1 ola
 ● 2/3 glāzes cukura
 ● 2 ēdamkarotes miltu
 ● 100 g sviesta
 ● 500 g trekna biezpiena

Pagatavošana

    1. Gatavo krēmu - olu sakuļ ar cukuru, pievieno miltus, samaisa.
    2. Masu samīca ar mīkstu sviestu.
    3. Biezpienu vairākas reizes izberž caur sietu vai samaļ.
    4. Samaisa abas masas un liek katlā vārīties - sākumā krēms būs šķidrs, tad, pakāpeniski, sabiezēs.
    5. Vārot krēmu, tas pastāvīgi jāmaisa, ja tas būs kaut nedaudz piededzis, nāksies izmest.
    6. Gatavo biskvītu - samaisa visas sastāvdaļas, sanāks ne pārāk bieza mīkla.
    7. Mīklu sadala vairākās vienādās daļās, liek veidnē un cep pa vienam biskvītus - 180°C temperatūrā, 15 minūtes.
    8. Starp siltiem biskvītiem ziež siltu krēmu un atstāj nostāvēties istabas temperatūrā 2 stundas, tad torti liek ledusskapī.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes