Tītara gaļas pastroma

Tītara gaļas pastroma Foto: Tītara gaļas pastroma

Sastāvdaļas

  • sāls pēc garšas
  • augu eļļa
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 300-350 g tītara gaļas
  • malta paprika pēc garšas

Pagatavošana

  1. Tītara gaļu mērcē sālsūdenī 2 stundas, ūdenim jābūt sālītam, bet, ne rūgtam! 
  2. Malto papriku samaisa ar sāli, pipariem, dažiem pilieniem augu eļļas - putriņas konsistencē.
  3. Pēc noteiktā laika, gaļu izņem, nosusina, pilda ar ķiploku šķēlītēm, apviļā maltās paprikas maisījumā, liek veidnē, kas izklāta ar foliju.
  4. Krāsni uzkarsē 250°C temperatūrā, cep 15 minūtes.
  5. Pēc 15 minūtēm krāsni izslēdz, bet gaļu atstāj nostāvēties krāsnī, vēl 2 stundas.
  6. Krāsns durtiņas atvērt nedrīkst!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes