Tītais biskvīts ar augļiem

Tītais biskvīts ar augļiem Foto: Tītais biskvīts ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • sarīvēta citrona miziņa
  • ievārījums
  • skaidiņās sagriezti svaigi augļi un ogas
  • grauzdēti rieksti

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus. 
  2. Plāti ieklāj cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu apmēram 1 cm biezā kārtā. 
  3. Cep nelielā karstumā. 
  4. Biskvītu vēl siltu pārklāj ar sarīvētiem augļiem, kas iejaukti ievārījumā (marmelādē), satin veltnī. 
  5. Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā. 
  6. Vel siltu pārkaisa ar pūdercukuru, sasmalcinātiem grauzdētiem riekstiem un rotā ar augļu, ogu gabaliņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes