Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 1,5 glāzes piena
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 3 olas
- 2 tējkarotes vanilīna
- 125 g Maskarpones siera
- 4 ēdamkarotes stipras kafijas
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1 glāze saldā krējuma 30% tauku
Pagatavošana
- Gatavo krēmu - saldo krējumu sakuļ ar Maskarpones sieru, cukuru, gaisīgās putās, liek ledusskapī.
- Gatavo mīklu pankūkām - bļodā sakuļ miltus, cukuru, kakao pulveri, cepamo pulveri, sodu, sāli.
- Atsevišķā bļodā sakuļ pienu un skābo krējumu viendabīgā masā.
- Pievieno kafiju, olas, izkausētu sviestu un vanilīnu, sakuļ.
- Samaisa piena maisījumu ar miltu maisījumu, sakuļ, jāskatās, lai nav kunkuļu.
- Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl pāris karotes miltu.
- Cep pankūkas sakarsētā pannā.
- Gatavas pankūkas liek šķīvī, starp tām ieklāj krēmu.
- Virsū izklāj atlikušo krēmu, uzkaisa kakao pulveri. Pasniedz atdzesētas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!