Tiramisu pankūkas

Tiramisu pankūkas Foto: Tiramisu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • šķipsniņa sāls
  • 1,5 glāzes piena
  • 1/2 tējkarotes sodas
  • 1/2 glāzes skābā krējuma
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 3 olas
  • 2 tējkarotes vanilīna
  • 125 g Maskarpones siera
  • 4 ēdamkarotes stipras kafijas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 glāze saldā krējuma 30% tauku

Pagatavošana

  1. Gatavo krēmu - saldo krējumu sakuļ ar Maskarpones sieru, cukuru, gaisīgās putās, liek ledusskapī.
  2. Gatavo mīklu pankūkām - bļodā sakuļ miltus, cukuru, kakao pulveri, cepamo pulveri, sodu, sāli.
  3. Atsevišķā bļodā sakuļ pienu un skābo krējumu viendabīgā masā.
  4. Pievieno kafiju, olas, izkausētu sviestu un vanilīnu, sakuļ.
  5. Samaisa piena maisījumu ar miltu maisījumu, sakuļ, jāskatās, lai nav kunkuļu.
  6. Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl pāris karotes miltu.
  7. Cep pankūkas sakarsētā pannā.
  8. Gatavas pankūkas liek šķīvī, starp tām ieklāj krēmu.
  9. Virsū izklāj atlikušo krēmu, uzkaisa kakao pulveri. Pasniedz atdzesētas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes