Teļa gaļas buljons

Teļa gaļas buljons Foto: Teļa gaļas buljons

Sastāvdaļas

  • 250 g teļa gaļas
  • garšsaknes
  • muskatrieksta ziedi
  • 4 ēdamkarotes krējuma
  • pētersīļu zaļumi
  • 1 olas dzeltenums

Pagatavošana

  1. Katliņā ielej 1 l ūdens, ieliek gaļu un uzliek vārīties.
  2. Pievieno sasmalcinātas garšsaknes, sāli, mazliet muskatrieksta ziedu.
  3. Buljonu vara apmēram 40 - 45 minūtes, pēc tam izlej caur sietu un vēlreiz uzkarsē.
  4. Olas dzeltenumam pievieno krējumu un pievieno karstajam šķidrumam.
  5. Pirms pasniegšanas zupu pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes