Sastāvdaļas
- 450 g spageti
- 350 g plānās šķēlītēs sagrieztu mednieku desiņu
- 1 liels sīpols, plāni sagriezts
- 3 tases uz pusēm pārgrieztu plūmjtomātu
- 2 tases svaigu bazilika lapiņu
- 4 ķiploka daiviņas, plāni sagrieztas
- sāls, pipari pēc garšas
- 1 glāze rīvēta siera
Pagatavošana
- Lielā katlā lej ūdeni, liek uz vidējas uguns, katlā liek spageti, mednieku desiņas, sīpolus,tomātus, baziliku, ķiplokus.
- Pieber sāli, piparus pēc garšas.
- Visu uzvāra, samazina uguni, turpina vārīt uz lēnas uguns, bez vāka, kamēr makaroni gatavi un daļa šķidruma iztvaikojusi(8-10 minūtes).
- Pēc vārīšanās beigām, atlikušo šķidrumu nolej.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!