Sastāvdaļas
- 2 glāzes miltu
- 3 olas
- 100-150 g rūgtās šokolādes
- 100 g cukura
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 100 g sviesta
- 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1/2 paciņas vaniļas cukura
- 2-3 ēdamkarotes žāvētu ķiršu
Pagatavošana
- Šokolādi karsta ūdens peldē izkausē kopā ar sviestu.
- Olas sakuļ ar cukuru, pievieno miltus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, kārtīgi samaisa, pievieno kakao pulveri, vēlreiz samaisa.
- Izkausēto šokolādes un sviesta maisījumu pievieno olu maisījumam, sakuļ, pievieno ķiršus, vēlreiz sakuļ.
- Mīklu lej ietaukotās kēksiņu veidnēs.
- Cep 180°C temperatūrā, 25 minūtes, gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja sauss - gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!