Sastāvdaļas
- 4 olas
- 60 g tumšās šokolādes
- 180 g miltu
- 300 ml piena
- 2 ēdamkarotes šokolādes sīrupa
- 200 ml jogurta bez piedevām
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- 1/4 tējkarotes sāls
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Šokolādi izkausē ūdens peldē.
- Bļodā sakuļ olas, pievieno izkausēto šokolādi, miltus, pienu, jogurtu, šokolādes sīrupu, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
- Visu sakuļ viendabīgā masā, atstāj uz 5-10 minūtēm vēsā vietā.
- Sakarsē ieeļļotu pannu uz vidējas uguns.
- Cep pankūkas, pēc vajadzības pievieno eļļu, no abām pusēm, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!