Sastāvdaļas
- 2 cieti vārītas olas
- 1 svaiga ola
- 200 g liellopu maltās gaļas
- 1 neliels sīpols
- 2-3 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
- 2 baltmaizes šķēles
- sāls
- pipari
- eļļa cepšanai
Mērcei:
- ½ mango
- ½ sarkanā čili
- daži kinzas zariņi
- ¼ laima sulas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Gaļai pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, zaļumus, sadrupinātu maizes mīkstumu, svaigo olu, sāli un piparus, visu labi sajauc viendabīga masā.
- To sadala divās daļās, izplacina, katrai vidū liek vārītu olu un ietin masā.
- Ietītās olas liek sakarsētā eļļā un apgrozot apcep.
- Tad karstumu samazina, pannai uzliek vāku un lēni cep 7-8 minūtes.
- Mērcei mango, čili un kinzu sasmalcina, sajauc ar laima sulu un eļļu, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
- Mērci pārlej ceptajām skotu olām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!