Sastāvdaļas
- 250 g cietā siera
- 300 g šķiņķa
- 3 olas
- 3 ķiploku daiviņas
- majonēze (pēc garšas)
- loki un zaļumi (pēc garšas)
Pagatavošana
- Olas izvāra, atdala olbaltumus no dzeltenumiem.
- Olbaltumus sarīvē uz rupjas rīves.
- Olu dzeltenumus atsevišķi sarīvē uz smalkas rīves.
- Šķiņķi sagriež plānās šķēlītēs, sieru sarīvē uz rupjas rīves.
- Bļodā sajauc rīvēto sieru ar zaļumiem, olbaltumiem un ķiplokiem.
- Pēc garšas pievieno majonēzi un kārtīgi visu samaisa.
- Uz šķiņķa šķēlītēm, pa vienai ēdamkarotei, liek siera pildījumu.
- Uzkaisa rīvētus olu dzeltenumus.
- Šķiņķi sarullē ruletē un sasien ar lokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!