Sirds ar marinētiem gurķiem

Sirds ar marinētiem gurķiem Foto: Sirds ar marinētiem gurķiem

Sastāvdaļas

  • liellopa vai cūkas sirds
  • 1 sīpols
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 ēdamkarote miltu
  • majonēze, skābais krējums, mazliet kefīra
  • malta paprika, malti melnie pipari, kaltēti zaļumi, sāls

Pagatavošana

  1. Sirdi vāra 1,5 stundas.
  2. Pēc noteiktā laika izņem, sagriež salmiņos.
  3. Sirds buljonu atstāj, noliek pagaidām malā. 
  4. Pannā cep, ceturtdaļgredzenos sagrieztu sīpolu, pievieno sīki sagrieztus marinētos gurķus- turpina cept 7 minūtes uz lielas uguns, pievieno miltus - izkarsē.
  5. Pannā lej sirds buljonu, pievieno majonēzi, skābo krējumu, kefīru.
  6. Pievieno maltu papriku, piparus, zaļumus, sāli - pakarsē.
  7. Veidnē liek sagriezto sirdi, uzlej sīpolu-gurķu maisījumu, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes