Sastāvdaļas
- 1/2 kg kartupeļu
- 5 olas
- 1 sīpols
- 3 ēdamkarotes miltu
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 200 g vārītu sēņu
- sāls
- pipari
- dilles
- tauki cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus bez mizas izvāra, nosusina, ar piestiņu sastampā, pieliek sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, kausētu sviestu, 3 sakultas olas, miltus, sasmalcinātas sēnes un vārītas olas.
- Šādi sagatavoto mīklu liek uz dēļa vai cepamajā formā, uz kura uzkaisa miltus, un veido klaipiņu, ko cep taukos brūnu.
- Pasniedz sagrieztu šķēlēs ar kādu mērci vai salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!