Sastāvdaļas
- 500 g sēņu
- eļļa cepšanai
- 1 glāze saldā krējuma
- naža gals kanēļa
- 2 krustnagliņas
- pētersīļi
- dilles
- 3 pipari
- 1 lauru lapa
Pagatavošana
- Baravikas, apšu bekas, bērzu bekas notīra, nomazgā, sagriež, apcep eļļā, liek katliņā vai sautējamā traukā un pārlej ar saldu krējumu.
- Kastroļa vidū liek pētersīļu, diļļu buntītes, starp tām - kanēli, krustnagliņas, piparus, lauru lapu, pārkaisa ar sāli, uzliek vāku un cepeškrāsnī sautē 30 minūtes.
- Garšvielas izņem, pārkaisa ar sīki sasmalcinātām dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!