Sastāvdaļas
- 800 g cūkgaļas vai liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 150 g melno plūmju bez kauliņiem
- 100 g medus
- 1 ēdamkarote tomātu pastas
- augu eļļa, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep sakarsētā augu eļļā.
- Sīpolu sagriež gredzenos, apcep augu eļļā, kamēr kļūst zeltains, atsevišķi no gaļas.
- Apceptos sīpolus un gaļu liek sautējamā katlā, pievieno tomātu pastu, melnās plūmes, sautē uz lēnas uguns, kamēr gaļa ir gatava.
- Kad gaļa jau ir gandrīz gatava, pievieno medu, sāli un piparus pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!