Sautēta gaļa ar melnajām plūmēm un medu

Sautēta gaļa ar melnajām plūmēm un medu Foto: Sautēta gaļa ar melnajām plūmēm un medu

Sastāvdaļas

  • 800 g cūkgaļas vai liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 150 g melno plūmju bez kauliņiem
  • 100 g medus
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • augu eļļa, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep sakarsētā augu eļļā.
  2. Sīpolu sagriež gredzenos, apcep augu eļļā, kamēr kļūst zeltains, atsevišķi no gaļas.
  3. Apceptos sīpolus un gaļu liek sautējamā katlā, pievieno tomātu pastu, melnās plūmes, sautē uz lēnas uguns, kamēr gaļa ir gatava.
  4. Kad gaļa jau ir gandrīz gatava, pievieno medu, sāli un piparus pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes