Sastāvdaļas
- 100 g balto pupiņu
- nobriedusi baltmaize
- 50 g piena
- 20 g sviesta
- sīpols
- 1 ola
- rīvmaize
- sāls
Pagatavošana
- Izmērcētas baltās pupiņas vāra mīkstas, notecina un divas reizes izmaļ kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi.
- Masai pievieno sviestā apceptu sagrieztu sīpolu, olas dzeltenumu, sāli un samaisa.
- Pievieno saputotu olas baltumu, izcilā.
- Masu liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārliek ar sviesta piciņām, pārkaisa ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
- Pasniedz ar brūninātu sviestu un svaigu dārzeņu salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!