Sastāvdaļas
- svaigi paresni gurķi
- 100 g rīsu
- 50 g krabju nūjiņu
- konservēta kukurūza
- 1 cieti vārīta ola
- skābais krējums
- majonēze
- sāls
- malti melnie pipari
- zaļumi pēc izvēles
Pagatavošana
- Gurķiem nogriež galiņus un gareniski pārgriež uz pusēm. Katru gurķa pusīti izdobj, izveidojot "laiviņu".
- Rīsus izvāra, krabju nūjiņas un olu sagriež gabaliņos. Zaļumus smalki sakapā.
- Pagatavo mērci: sajauc skābo krējumu, majonēzi pievieno sāli, piparus pēc garšas un sakapātus zaļumus.
- Mērcē rūpīgi iemaisa rīsus, krabju nūjiņas, olu un konservētu kukurūzu.
- Salātus iepilda gurķu "laiviņās". Garnē ar zaļumiem.
Gurķu pusītēs var pildīt arī biezpienu ar zaļumiem vai citus salātu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!