Pildītas reņģes

Pildītas reņģes Foto: Pildītas reņģes

Sastāvdaļas

  • 600 g lielu reņģu
  • eļļa cepšanai
  • milti apviļāšanai

Pildījumam:

  • 2 vārītas olas
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • dilles
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Reņģēm nogriež galvu un asti, iztīra, izņem asakas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Olas uzvāra.
  3. Olas un dilles sakapā un sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un kartupeļu cieti.
  4. Masu pilda tukšajos reņģu vēderiņos.
  5. Pildītas reņģes apviļā miltos un sakarsēta eļļā apgrozot izcep.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes