Sastāvdaļas
- 200 g spinātu
- 1 ēdamkarote sviesta
- 4 cūkgaļas gabali (plāni sagriezti, izdauzīti ar gaļas āmuriņu)
- 200 g aitas piena siera
- sāls
- pipari
- malts muskatrieksts
- 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
- 2 saišķīši rukolas
- 4 tomāti
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes baltvīna etiķa
Pagatavošana
- Spinātus noskalo un nosusina.
- Sviestu uzkarsē, sautē tajā spinātus.
- Nolej izdalījušos sulu, pieber sāli, piparus, muskatriekstu.
- Sieru sagriež 4 daļās.
- Gaļas gabalus apsāla un sapiparo.
- Spinātus sadala 4 daļās un kopā ar sieru liek uz gaļas gabala malas.
- Satin ruleti, nostiprina ar koka iesmiņu.
- Cep ruletes kausētā sviestā, 4-5 minūtes, no visām pusēm, kamēr parādās zeltaini-brūngana garoziņa.
- Rukolu noskalo, sagriež tomātus.
- Rukolu un tomātus liek pasniegšanas šķīvjos, aprasina ar olīveļļu un etiķi.
- Pieber sāli, piparus, blakus liek gaļas ruletes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!