Sastāvdaļas
- 600 ml ūdens
- 50 g rauga
- 2 ēdamkarotes sāls
- 2 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- milti
Pagatavošana
- Visas mīklas sastāvdaļas samaisa.
- Mīklu atstāj rūgt 35-50 minūtes.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, mīklu izrullē 4-8 mm biezumā.
- Pildījums var būt jebkāds.
- Dažādi pildījumi:
- 1. baziliks, vistas gaļa, sēnes, tomāti, loki, siers.
- 2. baziliks, tomāti, sēnes, siers.
- 3. vistas gaļa, ananāsi, sēnes, siers.
- 4. šķiņķis, salami, paprikas, olīvas, sēnes, pētersīļi, siers.
- 5. salami, tomāti, konservēta kukurūza, siers.
- 6. šķiņķis, mednieku desiņas, sālīti gurķi, ķiploki, siers.
- Majonēzi labāk neizmantojiet, mīklu noziež ar kečupu, kaltētu oregano, baziliku.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!