Pankūkas ar bekona pildījumu

Pankūkas ar bekona pildījumu Foto: Pankūkas ar bekona pildījumu

Sastāvdaļas

Pildījumam:

  • 200 g žāvēta bekona
  • 2 marinēti gurķi
  • 1 neliels sīpols

Pārziešanai:

  • 150 g siera
  • 3 ēd.karotes majonēzes
  • 1 ola
  • 5 šampinjoni
  • nedaudz bekona

Pagatavošana

  1. Pildījumam sagriezt gareniskās plānās strēmelītēs bekonu, marinētu gurķi un ļoti plānās ripiņās sīpolu.
  2. Visu samaisīt. Uz pankūkas likt pa 1 ēdamkarotei bekona masas pildījuma un izlīdzināt pa visu pankūku, sarullēt.
  3. Sapildītās pankūkas likt ietaukotā veidnē vai cepešpannā cieši vienu pie otras.
  4. Pārsmērēšanai sarīvēt sieru, klāt pielikt majonēzi, iesist olu, samaisīt.
  5. Sagriezt šampinjonus šķēlītēs un nedaudz bekona.
  6. Uz pankūkām ar karoti plānā kārtā likt pārsmērēšanai domāto masu, pārkaisīt ar sagrieztiem šampinjoniem un bekona gabaliņiem.
  7. Veidni likt 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cept līdz pārsmērētā masa ir gaiši brūna (aptuveni 10-15 minūtes).
  8. Pasniedz karstas. Dekorē ar salātu lapām, sagrieztiem sīpollokiem.
  9. Ēdiens labi garšo arī ar jebkuriem svaigiem salātiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes