Sastāvdaļas
Pildījumam:
- 200 g žāvēta bekona
- 2 marinēti gurķi
- 1 neliels sīpols
Pārziešanai:
- 150 g siera
- 3 ēd.karotes majonēzes
- 1 ola
- 5 šampinjoni
- nedaudz bekona
Pagatavošana
- Pildījumam sagriezt gareniskās plānās strēmelītēs bekonu, marinētu gurķi un ļoti plānās ripiņās sīpolu.
- Visu samaisīt. Uz pankūkas likt pa 1 ēdamkarotei bekona masas pildījuma un izlīdzināt pa visu pankūku, sarullēt.
- Sapildītās pankūkas likt ietaukotā veidnē vai cepešpannā cieši vienu pie otras.
- Pārsmērēšanai sarīvēt sieru, klāt pielikt majonēzi, iesist olu, samaisīt.
- Sagriezt šampinjonus šķēlītēs un nedaudz bekona.
- Uz pankūkām ar karoti plānā kārtā likt pārsmērēšanai domāto masu, pārkaisīt ar sagrieztiem šampinjoniem un bekona gabaliņiem.
- Veidni likt 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cept līdz pārsmērētā masa ir gaiši brūna (aptuveni 10-15 minūtes).
- Pasniedz karstas. Dekorē ar salātu lapām, sagrieztiem sīpollokiem.
- Ēdiens labi garšo arī ar jebkuriem svaigiem salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!