Biezpiena deserts ar dzērvenēm un magonēm

Svētku galdam - Biezpiena deserts ar dzērvenēm un magonēm Foto: Biezpiena deserts ar dzērvenēm un magonēm

Sastāvdaļas

  • 300 g biezpiens
  • 150 g iebiezinātais piens
  • 100 g žāvētas dzērvenes
  • 100 g dzērvenes
  • 10 g magones
  • cukurs pēc garšas

Pagatavošana

  1. Caur sietu saberž vai sablendē biezpienu, pievieno pilnpienu un labi izmaisa.
  2. Sadala biezpiena masu 2 vienādās daļās. Vienai daļai pievieno magones, otrai - sagrieztas žāvētas dzērvenes. Visu labi apmaisa.
  3. Sablendē dzērvenes kopā ar cukuru.
  4. Kārto desertu pa kārtām. Pirmā kārtā liek biezpiena masu ar žāvētām dzērvenēm, otrajā - sablendētas dzērvenes ar cukuru, trešajā - biezpiena masu ar magonēm un pēdējā kārtā atkal sablendētas dzērvenes ar cukuru.

    Receptes un foto autore: Aina Pitrāne

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes