Sastāvdaļas
- 300 g biezpiens
- 150 g iebiezinātais piens
- 100 g žāvētas dzērvenes
- 100 g dzērvenes
- 10 g magones
- cukurs pēc garšas
Pagatavošana
- Caur sietu saberž vai sablendē biezpienu, pievieno pilnpienu un labi izmaisa.
- Sadala biezpiena masu 2 vienādās daļās. Vienai daļai pievieno magones, otrai - sagrieztas žāvētas dzērvenes. Visu labi apmaisa.
- Sablendē dzērvenes kopā ar cukuru.
- Kārto desertu pa kārtām. Pirmā kārtā liek biezpiena masu ar žāvētām dzērvenēm, otrajā - sablendētas dzērvenes ar cukuru, trešajā - biezpiena masu ar magonēm un pēdējā kārtā atkal sablendētas dzērvenes ar cukuru.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!