Omlete ar baziliku

Omlete ar baziliku Foto: Omlete ar baziliku

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 20 g Parmas siera
  • 4 ēdamkarotes piena
  • saišķītis bazilika
  • 10 g sviesta
  • pipari, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar sarīvētu sieru un pienu, pēc garšas pieliek sāli un piparus.
  2. Baziliku sagriež un iemaisa olu kultenī.
  3. Uz pannas vidējā karstumā izkausē sviestu un uzlej olu kulteni.
  4. Brītiņu pacep, tad no pannas malām omleti lēnām pārcilā uz vidu.
  5. Ņem nost no uguns, kamēr omlete iekšpusē vēl nedaudz krēmīga.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes