Ogu salāti ar bezē cepuri

Ogu salāti ar bezē cepuri Foto: Ogu salāti ar bezē cepuri

Sastāvdaļas

  • 500 g dažādu ogu
  • 4 ēdamkarotes brendija
  • 2 olu baltumi
  • 100 g cukura
  • 1 tējkarote citrona sulas

Pagatavošana

  1. Ogas sadala četros karstumizturīgos trauciņos, lielākās ogas sagriež gabalos (ogu vieta var ņem arī augļu gabaliņus).
  2. Pārlej pa ēdamkarotei brendija.
  3. Olu baltumus saputo, tad, turpinot putošanu, pamazām pieber cukuru un saputo stingrās putās.
  4. Masu ar robotu konditorejas uzgali uzspiež ogām vai ar karoti kaudzītēs uzliek tām cepures.
  5. Trauciņus liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep, līdz bezē cepures viegli apbrūnē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes