Sastāvdaļas
- 250 g cūkgaļas
- 50 g kartupeļu
- 3 g sīpolu
- ķiploki
- 90 g augu eļļas
- tomāti
- dilles, baziliks
Pagatavošana
- Ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs un tad sagriež salmiņos.
- Kartupeļus nomizo, sagriež palielos gabalos.
- Zaļumus sīki sakapā.
- Cūkgaļu sagriež gabaliņos.
- Sakarsētā pannā, augu eļļā, cep cūkgaļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, pievieno cūkgaļai.
- Pievieno cūkgaļai eļļā fritētus kartupeļus, uzber sāli, samaisa.
- Pievieno ķiplokus, garšvielas, mazliet zaļumus.
- Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus tomātus, samaisa, mazliet pasautē.
- Pasniedz pārkaisītu ar atlikušajiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!