Nektarīnu - persiku torte

Nektarīnu - persiku torte Foto: Nektarīnu - persiku torte

Sastāvdaļas

  • 160 g sviesta
  • 160 g cukura
  • 160 g miltu
  • 4 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • nektarīni, persiki
  • 1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera
  • 50 g cukura
  • 400 ml piena
  • 4-5 ēdamkarotes skāba krējuma

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu, liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
  2. Cep apaļajā formā uz ieklāta cepamā papīra, malas ietaukotas ar sviestu.
  3. Nektarīnus, persikus nomizo, sagriež kubos liek mīklā, iespiež iekšā.
  4. Mīklu ar nektarīniem, persikiem cep 175°C temperatūrā apmēram 30 min.
  5. Uzvāra 350 ml piena ar cukuru.
  6. Krūzītē samaisa atlikušos 50 ml piena ar pudiņa pulveri,
  7. iegūto masu, pielej pienam, karsējot sabiezina.
  8. Vēl siltam pudiņam piemaisām krējumu.
  9. Kad kūka 30 min. cepusies, tai uzlej virsū pudiņa masu, cep 15- 20 minūtes 175°C temperatūrā.
  10. Atdzesē, pasniedz aukstu.

     Receptes autore: Jolanta Rotkāja

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes