Melnās pupiņas mango mērcē ar kļavu sīrupu

Melnās pupiņas mango mērcē ar kļavu sīrupu Foto: Melnās pupiņas mango mērcē

Sastāvdaļas

  • 250 g kaltētu melno pupiņu, kas iemērktas uz nakti
  • 1 l verdoša ūdens
  • 4 lauru lapas
  • 300 g nomizotu, gabaliņos sagrieztu mango
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 ēdamkarote apelsīna sulas
  • 1 ēdamkarote mango sulas
  • 1 ēdamkarote kļavu sīrupa
  • 3 ēdamkarotes sasmalcināta koriandra
  • sāls, pipari
  • 1 ēdamkarote laima sulas
  • kviešu tortiljas

Pagatavošana

  1. Pupiņas ieber katlā tā, lai ūdens tās pārklātu, un vāra uz lēnas uguns.
  2. Noņem no uguns un ļauj briest 2 stundas.
  3. Nokāš, ieber verdošā ūdenī un pievieno lauru lapas.
  4. Vāra uz lēnas uguns apmēram 1 stundu un 15 minūtes, līdz pupiņas mīkstas.
  5. Nokāš un izņem lauru lapas, atdzesē.
  6. Bļodā samaisa pupiņas, mango, citrona un apelsīna sulu, kļavu sīrupu un koriandru.
  7. Pievieno sāli un piparus, apslaka ar laima sulu un pilnībā atdzesē.
  8. Pasniedz ar kviešu tortiljām.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes