Mazsālītas sarkanās zivs uzkoda ar Filadelfijas sieru

Mazsālītas sarkanās zivs uzkoda ar Filadelfijas sieru Foto: Mazsālītas sarkanās zivs uzkoda

Sastāvdaļas

  • 200 g mazsālītas sarkanās zivs filejas (forele, lasis)
  • 100 g Filadelfijas siera
  • mazs saišķītis diļļu
  • 1 citrons

Pagatavošana

  1. Mazos porciju trauciņos vai veidnītēs ieklāj pārtikas plēvi tā, lai pāri trauka malām paliktu 2-3 centimetri plēves.
  2. Zivs fileju sagriež plānās sloksnītēs. 
  3. Zivs sloksnītēm jābūt pietiekoši garām, lai ieliekot tās trauciņā, gali nedaudz karātos ārā.
  4. Dilles sīki sakapā un samaisa ar Filadelfijas sieru.
  5. Trauciņos liek zivs filejas sloksnītes (skat. iepriekš minēto).
  6. Virsū liek siera masu, zivs filejas galiņus liek uz siera masas.
  7. Citronu sagriež plānās šķēlītēs un liek uz pasniegšanas šķīvjiem.
  8. Uz katras citrona šķēlītes, uzmanīgi liek otrādi apgrieztu trauciņu ar zivi un siera maisījumu.
  9. Uzmanīgi noņem trauciņu un pārtikas plēvi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes