Sastāvdaļas
- 200 g mazsālītas sarkanās zivs filejas (forele, lasis)
- 100 g Filadelfijas siera
- mazs saišķītis diļļu
- 1 citrons
Pagatavošana
- Mazos porciju trauciņos vai veidnītēs ieklāj pārtikas plēvi tā, lai pāri trauka malām paliktu 2-3 centimetri plēves.
- Zivs fileju sagriež plānās sloksnītēs.
- Zivs sloksnītēm jābūt pietiekoši garām, lai ieliekot tās trauciņā, gali nedaudz karātos ārā.
- Dilles sīki sakapā un samaisa ar Filadelfijas sieru.
- Trauciņos liek zivs filejas sloksnītes (skat. iepriekš minēto).
- Virsū liek siera masu, zivs filejas galiņus liek uz siera masas.
- Citronu sagriež plānās šķēlītēs un liek uz pasniegšanas šķīvjiem.
- Uz katras citrona šķēlītes, uzmanīgi liek otrādi apgrieztu trauciņu ar zivi un siera maisījumu.
- Uzmanīgi noņem trauciņu un pārtikas plēvi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!