Sastāvdaļas
- 250 g mazsālītas foreles filejas
- 250 g attīrītu garneļu
- 1 glāze vārītu rīsu
- 1 bundža konservētas kukurūzas
- 5 vārītas olas
- 1 vidēji liels svaigs gurķis
- 1/2 neliela citrona
- loki, pētersīļi
- sarkanie ikri rotāšanai
- majonēze pēc garšas
- sāls pēc garšas
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Zivs fileju, gurķi, olu baltumus, lokus sīki sakapā.
- Izspiež citronu sulu, aprasina foreles fileju un garneles.
- Samaisa zivi ar rīsiem, kukurūzu, garnelēm, gurķiem, olu baltumiem, lokiem.
- Samaisa ar majonēzi, izveido restīti.
- Pārkaisa ar sarīvētiem olu dzeltenumiem, rotā ar zivs filejas gabaliņiem, sarkanajiem ikriem, pētersīļu lapiņām.
- Gatavus salātus atstāj nostāvēties 2 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!