Marinētu gurķu zupa

Marinētu gurķu zupa Foto: Marinētu gurķu zupa

Sastāvdaļas

  • 500 liellopa kakla kaulu
  • 200 g dažādu dārzeņu
  • 500 g marinētu gurķu
  • 2 l ūdens
  • 500 g kartupeļu
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 200 ml piena
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Nomazgājiet visas sastāvdaļas, nomizojiet un sagrieziet dārzeņus, gurķus un kartupeļus.
  2. Lielajā DELIMANO katlā ielieciet gaļas kaulu, dārzeņus un gurķus, pievienojiet ūdeni un strauji uzvāriet, tad samaziniet temperatūru un vāriet 45 minūtes.
  3. Pievienojiet kartupeļus un vāriet apmēram 20 minūtes, vai kamēr kartupeļi ir mīksti.
  4. Izņemiet kaulus un palieliniet temperatūru.
  5. DELIMANO bļodā sajauciet nedaudz piena ar miltiem, pievienojiet atlikušo pienu un pakāpeniski iemaisiet pagatavoto maisījumu zupā.
  6. Turpiniet maisīt līdz zupa vēlreiz ir uzvārījusies.
  7. Pēc garšas pielieciet sāli.

    Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes