Sastāvdaļas
- 2 skumbriju filejas
- sīpoli pēc garšas
- 250 ml ūdens
- 6 krustnagliņas
- daži piparu graudiņi
- 1/3 tējkarotes maltu smaržīgo piparu
- šķipsniņa koriandra
- 2 tējkarotes sāls
- 1/2 tējkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
- 2,5 ēdamkarotes ābolu etiķa
Pagatavošana
- Skumbriju filejas notīra un sagriež gabaliņos.
- Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru, krustnagliņas, piparus, koriandru, eļļu - vāra 1 minūti uz lēnas uguns.
- Beigās pielej etiķi, atdzesē.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Zivs filejas gabaliņus liek bļodā, pamīšus ar sīpoliem, pārlej ar atdzesētu marinādi.
- Atstāj marinēties uz 24 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!