Marinēta skumbrija

Marinēta skumbrija Foto: Marinēta skumbrija

Sastāvdaļas

  • 2 skumbriju filejas
  • sīpoli pēc garšas
  • 250 ml ūdens
  • 6 krustnagliņas
  • daži piparu graudiņi
  • 1/3 tējkarotes maltu smaržīgo piparu
  • šķipsniņa koriandra
  • 2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 2,5 ēdamkarotes ābolu etiķa

Pagatavošana

  1. Skumbriju filejas notīra un sagriež gabaliņos.
  2. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli, cukuru, krustnagliņas, piparus, koriandru, eļļu - vāra 1 minūti uz lēnas uguns.  
  3. Beigās pielej etiķi, atdzesē.
  4. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  5. Zivs filejas gabaliņus liek bļodā, pamīšus ar sīpoliem, pārlej ar atdzesētu marinādi.
  6. Atstāj marinēties uz 24 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes