Maltās gaļas desiņas

Maltās gaļas desiņas Foto: Maltās gaļas desiņas

Sastāvdaļas

  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 250 g maltas vistas vai tītara gaļas
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 35 ml kefīra
  • sāls
  • malti pipari
  • 3 ēdamkarotes margarīna
  • 3 ēdamkarotes saulespuķu eļļas
  • 20 g miltu

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa olas ar malto gaļu, pievieno sagrieztus sīpolus, sāli, piparus, kefīru.
  2. Masu samīca ar rokām.
  3. No masas veido garas desiņas, pārkaisa ar miltiem.
  4. Desiņas cep margarīna un saulespuķu eļļas maisījumā, no abām pusēm.
  5. Gatavas desiņas liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes