Mājas pica

Mājas pica Foto: Mājas pica

Sastāvdaļas

Mīklai:

  • 150 ml ūdens
  • 300 g miltu
  • 7 g sausā rauga
  • sāls pēc garšas
  • 20 ml olīveļļas

Pildījumam:

  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • 2 ēdamkarotes kečupa
  • 200 g cieta siera
  • 300 g vistas gaļas
  • 1 paprika
  • 3 tomāti
  • sāls, garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Miltus ieber dziļā bļodā, izveido miltos bedrīti, ieber raugu un sāli.
  2. Pielej ūdeni(istabas temperatūrā), olīveļļu, samaisa mīklu.
  3. Mīklai jābūt mīkstai, nedrīkst lipt pie rokām.
  4. Mīklu liek siltā vietā uz 30 minūtēm.
  5. Mīklu izrullē, mazliet iegriež,izveidojot maliņas.
  6. Mīklu noklāj ar majonēzes un kečupa maisījumu.
  7. Bagātīgi uzkaisa sarīvētu sieru.
  8. Vistas gaļu izvāra, sāli pievieno pēc garšas.
  9. Gaļu liek uz siera.
  10. Virsū liek plānos salmiņos sagrieztu papriku un tomātu pusītes.
  11. Uzkaisa garšvielas pēc garšas.
  12. Pa virsu pārkaisa atlikušo sieru, mīklas maliņu noziež ar olu baltumu.
  13. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr pica kļūst zeltaina.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes