Sastāvdaļas
Mīklai:
- 150 ml ūdens
- 300 g miltu
- 7 g sausā rauga
- sāls pēc garšas
- 20 ml olīveļļas
Pildījumam:
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 2 ēdamkarotes kečupa
- 200 g cieta siera
- 300 g vistas gaļas
- 1 paprika
- 3 tomāti
- sāls, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Miltus ieber dziļā bļodā, izveido miltos bedrīti, ieber raugu un sāli.
- Pielej ūdeni(istabas temperatūrā), olīveļļu, samaisa mīklu.
- Mīklai jābūt mīkstai, nedrīkst lipt pie rokām.
- Mīklu liek siltā vietā uz 30 minūtēm.
- Mīklu izrullē, mazliet iegriež,izveidojot maliņas.
- Mīklu noklāj ar majonēzes un kečupa maisījumu.
- Bagātīgi uzkaisa sarīvētu sieru.
- Vistas gaļu izvāra, sāli pievieno pēc garšas.
- Gaļu liek uz siera.
- Virsū liek plānos salmiņos sagrieztu papriku un tomātu pusītes.
- Uzkaisa garšvielas pēc garšas.
- Pa virsu pārkaisa atlikušo sieru, mīklas maliņu noziež ar olu baltumu.
- Cep sakarsētā krāsnī, kamēr pica kļūst zeltaina.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!