Liellopu maltās gaļas pildītās kotletes

Liellopu maltās gaļas pildītās kotletes Foto: Liellopu maltās gaļas pildītās kotletes

Sastāvdaļas

  • 200 g liellopu maltās gaļas
  • 40 g baltmaizes
  • 1 cieti vārīta ola
  • 20 g rīvmaizes
  • 1 sīpols
  • pētersīļi
  • sāls
  • melnie pipari
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Sīpolus smalki sagriež liek uz pannas eļļā un cep.
  2. Maizei lej ūdeni un atliek maliņa.
  3. Gatavojam pildījumu, cieti vārītu olu sakapā, pievieno rīvmaizi, pētersīļi un daļu no ceptiem sīpoliem visu kārtīgi samaisa.
  4. Maizei pievieno atlikušo daļu sīpolus, paber ar sāli,pipariem liek klāt malto liellopa gaļu un mīca līdz masa paliek viendabīga.
  5. No gaļas masas veido plācenīti, tā vidū liek pildījumu.
  6. Veidoto kotleti, apviļāt rīvmaizē un apcepiet no abām pusēm un kārto cepam traukā.
  7. Kotletes liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C temperatūrā 10-12 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes