Liellopu gaļa želejā

Liellopu gaļa želejā Foto: Liellopu gaļa želejā

Sastāvdaļas

  • 200 g sautētas liellopu filejas
  • 1 vārīts burkāns
  • 1 ēdamkarote marinētu sasmalcinātu sīpolu
  • pētersīļu zaļumi
  • 1 1/2 glāzes buljona
  • 15 g želatīna

Pagatavošana

  1. Fileju sagriež gabalos.
  2. Veidnītēs ielej nedaudz buljona, kurā izšķīdināts želatīns, un sarecina.
  3. Uz želejas liek nelielu kaudzīti sasmalcinātu sīpolu, pārliek ar robotu sakņu nazi sagrieztus burkāna gabaliņus, starpās saliek pētersīļu lapiņas, uzlej nedaudz buljonu, sarecina, tad izgāž otrādi uz šķīvīšiem, rotā ar salātu lapām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes