Kraukšķīgie bezē cepumi

Kraukšķīgie bezē cepumi Foto: Kraukšķīgie bezē cepumi

Sastāvdaļas

● 1 gab. olu baltums
● dl granulētais cukurs
● šķipsniņa sāls
● tējk. citrona sula

Pagatavošana

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni 130°C.
  2. Putojiet olbaltumus ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.
  3. Rūpīgi putojiet mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņemiet bļodu no plīts un turpiniet putot, līdz mīkla ir atdzisusi.
  4. Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.
  5. Lieciet mīklu uz cepamā papīra ar karoti vai konditorejas maisiņu. 
  6. Cepiet aptuveni 1 stundu. Bezē cepumiem jābūt kraukšķīgais virskārtai un mīkstam vidiņam.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes