Sastāvdaļas
- 1 kg laša filejas
- 1 sīpols
- sāls, pipari pēc garšas
- 1/3 glāzes majonēzes
- 2 ēdamkarotes citronu sulas
- 1 ēdamkarote Dižonas sinepju
- 2 ķiploka daiviņas
- 1/4 glāzes rīvēta cieta siera
- 1/2 glāzes rīvēta Mocarellas siera
Pagatavošana
- Pārbauda vai zivs filejā nav asaku.
- Fileju liek veidnē, kas izklāta ar foliju, no abām pusēm ierīvē ar sāli un pipariem.
- Virsū laša filejai izkārto plānus sīpola gredzenus.
- Nelielā bļodā sakuļ majonēzi ar ķiploku spiedē saspiestiem ķiplokiem un citronu sulu.
- Sakulto mērci uzklāj sīpolu gredzeniem un bagātīgi pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 200°C temperatūrā, 15 minūtes, tad grilē 2-3 minūtes, kamēr parādās sarkanīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!